aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει άσους στο μανίκι

Έχει άσους στο μανίκι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ουεαντραόγκο που έπαιξε σε όλο τον αγώνα με την Άιντραχτ. Το ίδιο και από τον Φαουμπάλα που αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε να ταλαιπωρείται η ομάδα του από τραυματισμούς, αλλά έβγαλε άσους από το μανίκι. Με την ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μόνιμο απόντα Γιούστε, τον Καραγιόλ, ενώ δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή οι Σουμά, Μπρου. Δεν έχει όμως λόγους να ανησυχεί καθώς έχει έτοιμους και διψασμένους παίκτες.

Ο Χ. Κυριάκου θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κύπριος προπονητής άφησε εκτός τους Παπουλή – Περέιρα για να τους έχει φρέσκους. Με την εξέλιξη που πήρε το ματς με τους Γερμανούς, λογικά ο Απόλλων θα πάει στο αυριανό ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη. Η απόδοση του τελευταίου ημιώρου στο προχθεσινό ματς δείχνει τον δρόμο στους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ