aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει αντοχές, βάθος και ποιότητα…

Έχει αντοχές, βάθος και ποιότητα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νίκησε τον Άρη και την κούραση που κουβαλούσε από το παιχνίδι με την Αταλάντα στην Ιταλία, ο Απόλλωνας. Οι κυανόλευκοι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, έφθασαν στην επιτυχία έστω και με το στενό και αγχωτικό 1-0, μετρώντας 12 βαθμούς σε έξι αγώνες και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Με το φοβερό σε εκτέλεση γκολ του Άλεξ ντα Σίλβα, ο Απόλλων πήρε τη νίκη και έστειλε το μήνυμα ότι, διαθέτει βάθος, αντοχές και ποιότητα. Σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στην Ιταλία, οι περσινοί κυπελλούχοι παρουσιάστηκαν με έξι αλλαγές στη σύνθεσή τους. Πάτησαν γκάζι για να φθάσουν στη νίκη, ώστε να μην έχουν απρόσμενη απώλεια βαθμών πριν το ντέρμπι τον ΑΠΟΕΛ.

Το βλέμμα, πλέον, στην ομάδα της Λεμεσού επικεντρώθηκε στο αυριανό εκτός έδρας ματς. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος προχθές δεν ήταν στον πάγκο λόγω της γνωστής τιμωρίας του, επανέρχεται και θα καθοδηγήσει την ομάδα του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θέλησε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές απέναντι στον Άρη, τους οποίους θεωρείται βέβαιο πως θα επαναφέρει στο αυριανό ντέρμπι, με την προσδοκία να οδηγήσουν τον Απόλλωνα σ’ ένα σπουδαίο «διπλό». Οι Σαντάνα, Πέδρο, Σκέμπρι, Μαγκλίτσα και Γιάκολις λογικά θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Κρίθηκε απαραίτητο να πάρουν ανάσες.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, άλλωστε το «φωνάζουν» με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Μπορεί με την Αταλάντα να μην κατάφεραν να έχουν κέρδος αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, όμως στο πρωτάθλημα έχουν τις δυνατότητες και τη «δίψα» για να φθάσουν ψηλά. Ο Απόλλων, που θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του, γνωρίζει τις δυσκολίες του αυριανού ντέρμπι, όμως οι παίκτες πιστεύουν στις δυνατότητές του και θα κυνηγήσουν άλλη μια επιτυχία.

H τοποθέτηση του εκπροσώπου Tύπου, Φανούριου Κωνσταντίνου, ήταν ξεκάθαρη και αντανακλά σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα. «Θα πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια εξίσου μεγάλη ομάδα, που προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα πάμε με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη σημασία του αυριανού αγώνα στο ΓΣΠ. Οι κυανόλευκοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους το τελευταίο διάστημα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό που σκέφτονται πιο πολύ είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το «διπλό», που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ