aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχασε τον Ντάνκαν, αλλά στηρίζει τον Γκλέιτζελ η Λίβερπουλ

Έχασε τον Ντάνκαν, αλλά στηρίζει τον Γκλέιτζελ η Λίβερπουλ

Ο Πολ Γκλέιτζελ, είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τον περασμένο Φεβρουάριο εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ, ενώ, το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2019 ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με το κλαμπ, αναπροσαρμόζοντας τους όρους που δεσμεύουν τις δύο πλευρές.

Ο Πολ Γκλέιτζελ τραυματίστηκε σοβαρά στον Αχίλλειο τένοντα σε ματς προετοιμασίας απέναντι στην Τρανμίρ το καλοκαίρι και πιθανότατα δεν θα προλάβει να παίξει καθόλου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως, ο Κλοπ τον πιστεύει και η δική του εισήγηση έκανε τον σύλλογο να προσφέρει στον μικρό νέο συμβόλαιο ώστε να εξασφαλίσει πως στο άμεσο μέλλον θα απολαύσει τις υπηρεσίες του.

Ο Γκλέιτζελ βοήθησε τους Νέους της Λίβερπουλ να κατακτήσουν το FA Youth Cup πριν από μερικούς μήνες έχοντας κάνει… προσωπικό σόου για να φτάσει η ομάδα στον τελικό, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της νίκης (2-1) επί της Γουότφορντ στο «Άνφιλντ».

Την περασμένη σεζόν, μαζί με τον Μπόμπι Ντάνκαν, σχημάτισαν ένα τρομερό δίδυμο που σκορπούσε τις αντίπαλες άμυνες. Πήγαν σε… άλλο επίπεδο το θέμα του σκοραρίσματος, αφού, ο νυν άσος της Φιορεντίνα είχε 32 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και ο Γκλέιτζελ σταμάτησε στα 28 γκολ.

Η συνεργασία τους ήταν… φονική και οδήγησε στην κατάκτηση του FA Youth Cup και φυσικά το φετινό καλοκαίρι ακολούθησαν προπονήσεις της πρώτης ομάδας ώστε να τους τσεκάρει λίγο καλύτερα ο Κλοπ και ν’ αποφασίσει αν θα ήθελε να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ο Ντάνκαν έφυγε για τη Φιορεντίνα με άσχημο τρόπο, όμως, ο Γκλέιτζελ, αν και στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του, είδε την ομάδα να τον επιβραβεύει και να του δείχνει την εμπιστοσύνη της με το νέο συμφωνητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ