aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈ(χ)ασε ευκαιρία να πιάσει κορυφή η Χόφενχαϊμ (video)

Έ(χ)ασε ευκαιρία να πιάσει κορυφή η Χόφενχαϊμ (video)

Tην ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα έχασε η Χόφενχαϊμ που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου. Γκολ ιστορικής σημασίας για τον Βάγκνερ.

Eξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν η οποία προηγήθηκε στο σκορ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό με τον Σάντρο Βάγνκερ. Ο Γερμανός διεθνής με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κράμαριτς άνοιξε το σκορ σε ένα γκολ ιστορικής σημασίας για την Μπουντεσλίγκα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γκολ το οποίο μπήκε νωρίτερα από κάθε άλλο όσον αφορά την ώρα που επιτεύχθηκε (13:36 ώρα Γερμανίας) καθώς μέχρι πέρσι δεν ξεκινούσαν βάσει προγράμματος αγώνες τέτοια ώρα.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν είχε τον πλήρη έλεγχο, αλλά κάθε απειλητική της προσπάθεια δεν απέδιδε καρπούς με το «εύθραυστο» 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη η Χέρτα δεν παρουσιαζόταν επιθετική, αρκούσε όμως μία προσπάθεια του Έσβεϊν με κεφαλιά ψαράκι να φέρνει το παιχνίδι στ ίσια στο 55ο λεπτό.

Στον υπόλοιπο χρόνο το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο και το τελικό σκορ βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και τη Χόφενχαϊμ να αφήνει μόνο το του το Αννόβερο στην κορυφή της βαθμολογίας με την ομάδα του Νάγκελσμαν να έχει πλέον οκτώ βαθμούς. Στους πέντε ανέβηκαν οι Βερολινέζοι. δεν παρουσιαζόταν επιθετική, αρκούσε όμως μία προσπάθεια του Έσβεϊν με κεφαλιά ψαράκι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 55ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ