aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχασε, αλλά δεν χάθηκε η Σερβία (videos)

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε η Σερβία (videos)

Την πάτησε η Αυστρία αλλά δεν την… πάτησε η Σερβία! Παρότι οι «πλάβι» ηττήθηκαν με 3-2 από τους Αυστριακούς, κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και εφόσον κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική την Γεωργία εντός έδρας, θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δήμιος των Σέρβων ένα δικό τους κατά το ήμισυ παιδί, με τον Αρναούτοβιτς να σκοράρει δις και να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της Αυστρίας! Σκόραρε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας, Μιλιβόγεβιτς, αγωνίστηκε για λίγο και ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, με τους Σέρβους να έχουν και την υποστήριξη των περίπου 30 χιλιάδων οπαδών τους που ταξίδεψαν μέχρι εκεί!


«Ζωντανή» για τη μάχη της πρόκρισης έμεινε και η Ιρλανδία, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Μολδαβίας. Απόλυτος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων ο Ντάριλ Μέρφι (2’, 19’), με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκατσάν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με αυτή τη νίκη τους οι Ιρλανδοί έφτασαν τους 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ουαλία και δύο από τη Σερβία. Μοναδικό σενάριο πρόκρισης τους είτε μέσω της πρώτης θέσης είτε μέσω των μπαράζ είναι να φύγουν με το τρίποντο την τελευταία αγωνιστική από την έδρα της Ουαλίας!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ