aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχασαν κι οι δύο, η Γιούβε την πρωτιά

Έχασαν κι οι δύο, η Γιούβε την πρωτιά

Mε νίκες 2-1 έκλεισαν Γιουνγκς Μπόις και Βαλένθια τις υποχρεώσεις τους, απέναντι σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με αυτή την σειρά έκλεισαν τον όμιλο στην 1η και 2η θέση. Η Βαλένθια με γκολ των Σολέρ και αυτογκόλ του Τζόουνς νίκησε 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» που μείωσαν στο τέλος με τον Ράσφορντ. Η Γιουνγκ Μπόις με δύο γκολ του Οαρό επικράτησε της βέκια σινιόρα. Μείωσε ο Ντιμπάλα στο 80′ ενώ η απόπειρα του Ρονάλντο να παρέμβει σε σουτ που κατέληξε στην εστία, στέρησε την ισοφάριση από τους Ιταλούς.

Η 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου: 
Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1  (17’ Σολέρ, 47’ αυτ. Τζόουνς – 87’ Ράσφορντ)
Γιουνγκ Μπόις – Γιουβέντους 2-1  (30’πεν., 68’ Οαρό-80’ Ντιμπάλα)

Η τελική βαθμολογία: 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 12
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 10
ΒΑΛΕΝΘΙΑ 8
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 4

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Βαλένθια κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό, όταν ο Σολέρ με ένα χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0 των «νυχτερίδων», μετά από σέντρα του Παρέχο και λανθασμένη απόκρουση της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Ισπανοί συνέχισαν να πιέζουν και είχαν καλές στιγμές με τον Μπατσουαγί στο 31’ και τον Σολέρ στο 34’, χωρίς αποτέλεσμα, απέναντι σε μια Γιουνάιτεντ που δεν μπορούσε να φτιάξει εύκολα φάσεις, με εξαίρεση μια προσπάθεια του Μάτα στο 41’, ενώ ο Μπατσουαγί απείλησε και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Βαλένθια να σημειώνει και δεύτερο τέρμα ή για την ακρίβεια να παίρνει ένα μάλλον ανέλπιστο δώρο, αφού ο Μπατσουαγί καταδίωξε τον Τζόουνς σε μια χαμένη μπαλιά και ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ πλάσαρε σχεδόν τον Ρομέρο, αντί να τη γυρίσει για να κάνει το 2-0 για τις νυχτερίδες.

Οι Άγγλοι πίεσαν και προς το φινάλε κατάφεραν να μειώσουν με τον Ράσφορντ στο 87ο λεπτό, αφού πρώτα ο Πογκμπά στο 83’ είδε τον Ντομένεκ να επεμβαίνει στη δική του προσπάθεια να μειώσει.

Γίουνγκ Μπόις – Γιουβέντους 

Η Γιουβέντους μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι και με τον Ρονάλντο να έχει δύο καλές στιγμές στο 13’ και στο 16’ απείλησε τους Ελβετούς. Ο Πορτογάλος άσος είχε μια ακόμα μεγαλύτερη στο 26ο λεπτό όταν δεν μπόρεσε να βρει σωστά την μπάλα από τα έξι μέτρα. Τελικά στο 29ο λεπτό ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που είδαν να απλώνεται η ευκαιρία να προηγηθούν μπροστά στα μάτια τους. Ο Άλεξ Σάντρο ανέτρεψε τον Ενγκαμαλέ και ο Οαρό αξιοποίησε την ευκαιρία για να γράψει το 1-0. Οι Ιταλοί απάντησαν με δύο ακόμα ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ρονάλντο και τον Άλεξ Σάντρο ν’ αστοχούν.

Η Γιουνγκ Μπόις με τους ίδιους πρωταγωνιστές έφτασε και στο 2-0 , την ώρα που η Γιουβέντους πίεζε και είχε πλησιάσει στην ισοφάριση με τον Μάντζουκιτς και τον Βέλφλι να επεμβαίνει. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές, τον Ενγκαμαλέ και τον Οαρό να νικά με σουτ τον Σέζνι για το 2-0. Ο Βόλφλι σταμάτησε και τον Ντάγκλας Κόστα στο 71’, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με τον Ντιμπάλα που μείωσε σε 2-1 στο 80’ που μείωσε από ασίστ του Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο στέρησε τη δυνατότητα για το 2-2 στην ομάδα του, μιας και σε σουτ του Ντιμπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα έκανε κίνηση προς την πορεία της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ