aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμπλέκουν ΑΕΛ και Εμπραλίτζε (pic)

Εμπλέκουν ΑΕΛ και Εμπραλίτζε (pic)

Στη «μάχη» για την απόκτηση του 25χρονου Γεωργιανού ακραίου επιθετικού, Άβτο, εμπλέκει την ΑΕΛ δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου. Όπως αναφέρει η «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο παίκτης της Ζιλ Βιθέντε «πολιορκείται» από τις Μποαβίστα και Πάσος Φερέιρα, που όπως αναφέρεται έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό δεν περιορίζεται εντός των συνόρων της Πορτογαλίας βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα, που προσθέτει ότι πέραν των προαναφερθέντων ο Άβτο έχει στα χέρια του πρόταση και από την ΑΕΛ. Τονίζεται, πάντως, ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην ιβηρική χώρα.

Ο Αβταντίλ Εμπραλίτζε όπως είναι το πλήρες του όνομα, αγωνίζεται στη Ζιλ Βισέντε την τελευταία τετραετία. Λόγω προβλημάτων τραυματισμού, τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος (πέρσι μέτρησε 44 εμφανίσεις, οι 40 εκ των οποίων ως βασικός) σκοράροντας δύο φορές.

Πέρασε την εώς τώρα επαγγελματική του καριέρα εξ ολοκλήρου στην Πορτογαλία περνώντας επίσης από τις Εσπεράνσα ντε Λάγο, Ζουβεντούντε Έβορα και Ολιβεϊρένσε, ενώ μετρά και τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ