aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμπιστοσύνη σε Βοζίνια, παίρνει σειρά ο Αντρέ Τεϊσέιρα

Εμπιστοσύνη σε Βοζίνια, παίρνει σειρά ο Αντρέ Τεϊσέιρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εμπιστοσύνη που δείχνει η ΑΕΛ στο πρόσωπο του Βοζίνια, επιβεβαιώνεται από το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε και το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήρι τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα είναι σίγουρα για άλλα δύο χρόνια κάτοικος Λεμεσού. Το συμβόλαιο που διατηρούσε ο 34χρονος τερματοφύλακας ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο η ΑΕΛ εισήλθε σε σειρά επαφών μαζί του για μείωση των απολαβών του και επέκταση για ακόμη ένα χρόνο. Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Βοζίνιο έβαλε την υπογραφή του.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, όπως είναι αυτό του τερματοφύλακα, έκλεισε για την ΑΕΛ. Ο Βοζίνια, που εντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2017, σε μια τριετία αγωνίστηκε σε 79 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κρίνεται ως ιδανική επιλογή για να υπερασπιστεί την εστία της λεμεσιανής ομάδας, με τις απολαβές του πλέον να μην είναι ιδιαίτερα ψηλές.

Μετά τον Βοζίνια, παίρνει σειρά ο Αντρέ Τεϊσέιρα. Ο Πορτογάλος στόπερ, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχθηκε την πρόταση για μείωση των απολαβών του και επέκταση του συμβολαίου του. Είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η πιο πάνω εξέλιξη, που θα αφορά σε συνεργασία έως το 2022.

Στην ΑΕΛ έχουν ως στόχο, να διατηρήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουν στην ομάδα τους τη νέα περίοδο, περιορίζοντας τον αριθμό των μετεγγραφών. Ήδη έχουν υλοποιηθεί δύο προσθήκες, αυτές των Παπαφώτη και Έουλερ. Αναλόγως της εξέλιξης με τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, σε συνδυασμό και με τις αποχωρήσεις που προέκυψαν, θα διαμορφωθεί και το σκηνικό για τις περαιτέρω μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ