aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμπαπέ σε Άλμπα: «Στο δρόμο, θα σε σκότωνα!»

Εμπαπέ σε Άλμπα: «Στο δρόμο, θα σε σκότωνα!»

Η ένταση χτύπησε… κόκκινο στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί (1-4). Πέρα από το φραστικό επεισόδιο που είχαν οι Ζεράρ Πικέ και Αντουάν Γκριεζμάν, η «παρακάμερα» αποκάλυψε και ένα ακόμη πιο θερμό, μεταξύ του Τζόρντι Άλμπα και του Κιλιάν Εμπαπέ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σερτζίνιο Ντεστ μετά από φάουλ που έκανε στον Γάλλο φορ απολογήθηκε, κάτι που δεν δέχτηκε ο Εμπαπέ. «Μη με ακουμπάς!», του είπε. Τότε επενέβη ο αριστερός μπακ της «Μπάρτσα» λέγοντας: «Το παιδί σού ζήτησε συγγνώμη. Πολύ φουσκωμένα μυαλά έχεις!», με τον Εμπαπέ να απαντά: «Στο δρόμο, θα σε σκότωνα!».

Εκεί μπήκε στη μέση ο Πικέ για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. «Ποιον θα σκοτώσεις ρε; Ποιον;», με τον Άλμπα να προσθέτει: «Το παιδί μαθαίνει από τους χειρότερους», κάτι που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως αιχμή για τον Νεϊμάρ, που φέρεται να έχει μεταδώσει τους ποδοσφαιρικούς του τρόπους στον νεαρό επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ