aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εάν ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος, τότε πρέπει να είναι ο Μόντριτς»

«Εάν ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος, τότε πρέπει να είναι ο Μόντριτς»

Την άποψη, πως σε περίπωση που ο Μέσι δεν κερδίσει κάποιο ατομικό βραβείο, τότε αυτό θα πρέπει να πάει στον Λούκα Μόντριτς για τη φετινή σεζόν, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη Marca ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Τον θαυμασμό του για τη σπουδαία σεζόν που διένυσε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, χωρίς όμως να θέλει να… δυσαρεστήσει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εκδήλωσε μέσα από συνέντευξή του (που αναλυτικά θα κυκλοφορήσει αύριο) στη Marca ο Ιβάν Ράκιτις. Δήλωσε λοιπόν, μεταξύ άλλων, πως «όποιο ατομικό βραβείο δεν πάει στον Μέσι, θα πρέπει χωρίς καμιά αμφιβολία να πάει φέτος στον Λούκα Μόντριτς». Μάλιστα, προσέθεσε πως δεν θα τον εξέπληττε ο Μοντριτς να κέρδιζε με μεγάλη διαφορά ψήφων.

Από εκεί και πέρα, ο Ράκιτιτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τα λόγια του οποίου τον έπεισαν να μείνει στη Βαρκελώνη παρά την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Τέλος, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα σε  Χιρόνα και Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ