aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ε, ναι, καλά άκουσες…»

«Ε, ναι, καλά άκουσες…»

Η οπαδική ιστοσελίδα Lions-radio.com παίρνει θέση και υποστηρίζει τον ΑΕΛίστα οπαδό που βγήκε στον αέρα σε εκπομπή του «Σίγμα» για να τοποθετηθεί σχετικά με την έλλειψη ναυαγοσωστών και υλικοτεχνικής υποδομής σε κάποιες παραλίες κάτι που επιφέρει επιπλέον πνιγμούς λουόμενων.

Διαβάστε πιο κάτω και στο τέλος ακούστε τη φοβερή ατάκα του ΑΕΛίστα:

«Ευθύς, σταράτος, μάγκας τους τα είπε ένα χεράκι σε πρωινή εκπομπή ένας “λέοντας” ο οποίος μίλησε για τις παραλίες που γέμισαν κρεβατάκια, αλλά οι ναυαγοσώστες δεν έχουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να κάνουν τη δουλειά τους.

Κάτι παρόμοιο με ότι έγινε με τις φωτιές πρόσφατα, που έχουμε ένα σωρό δασικούς λειτουργούς και γραβατωμένους υπεύθυνους που κάθονται σε καρέκλες και διατάζουν αλλά όταν η φωτιά έκαιγε με τις αποφάσεις, την ανευθυνότητα και τις ελλείψεις τους, σκότωσαν δυο αθώους ανθρώπους. Δεν πειράζει αγοράζαμε λιμουζίνες αντί πυροσβεστικά, τα κάστρα τους ψηλά δεν τα πιάνει φωτιά, πρώτοι θα καούμε εμείς οι φτωχοί και ασήμαντοι.

Τέλοσπάντων, ο “λέοντας” εκμεταλλεύτηκε μέχρι τέλους το χρόνο του και ακούστε το μήνυμα που έστειλε κλείνοντας την κουβέντα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ