aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολο να αλλάξει η Ντάντοκ

Δύσκολο να αλλάξει η Ντάντοκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΟΔΥΣΣΕΩΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Τα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια της Ντάντοκ ήταν αυτά που της έδωσαν την πρόκριση στο Β’ προκριματικό, σε βάρος της Λεβάντια Ταλίν, την οποία κέρδισε 1-0 στην Εσθονία και 2-1 εντός έδρας.

Ο τεχνικός της ομάδας Στίβεν Κένι, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές της χώρας και είναι στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας από το 2013, χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα στις δύο αναμετρήσεις, την οποία αποτελούσαν βασικοί ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο αστέρι της ομάδας θεωρείται ο Βορειοϊρλανδός Μάικλ Ντάφι, για τον οποίο γίνεται μπόλικη κουβέντα για το πότε και αν θα πάρει κλήση στην Εθνική Ιρλανδίας, μίας και του δίνεται η επιλογή να επιλέξει Εθνική (Βόρεια Ιρλανδία ή Ιρλανδία).

Ο 23χρονος επιθετικός, που ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος (25), πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στη ρεβάνς με τη Λεβάντια, με αριστερό σουτ στην κίνηση. Αυτός που βέβαια βάζει τα γκολ και με το παραπάνω, είναι ο Πατ Χόμπαν, που μετράει 21 (!) σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αμφότεροι είναι οι πρώτοι σε συμμετοχές με τη Ντάντοκ στην Α’ Κατηγορία της Ιρλανδίας.

Αν ο Στίβεν Κένι είναι… θιασώτης του γνωμικού «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αλλά οι ενδείξεις δείχνουν πως θα… ισχύσει. Στο απουσιολόγιο, βρίσκονται οι Στίβεν Ο’ Ντόνελ, Τζον Μούντνι και Στίβεν Φόλαν. Οι δύο πρώτοι αποτελούν σημαντικές απουσίες, αφού είναι από τις «παλιές καραβάνες».

Μία πιθανή ενδεκάδα, σε σχηματισμό 4-4-2, είναι η εξής: Ρότζερς στο τέρμα, με τους Γκάνον, Γκάρτλαντ (ή Κλίρι), Χορ και Μάσεϊ στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά). «Εσωτερικοί» μέσοι οι Σιλντς και Μπένσον, με τους Μακ Γκράθ και Κόνολι στα άκρα. Επιθετικό δίδυμο οι Ντάφι και Χόμπαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ