aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολο και για τους δύο

Δύσκολο και για τους δύο

Ούτε χθες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Άντερ Μουρίγιο, κάτι που δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τουλάχιστον δεν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ενώ μέσα από τη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει κάποιος από τους δύο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η πιθανή απουσία τους αναμένεται να φέρει κάποιες διαφοροποιήσεις, όμως ο Βάσκος προπονητής έχει λύσεις και γι’ αυτό αναμένεται επιστρέψει και στο 3-5-2. Εξέτισαν την ποινή τους και θα πάρουν θέση βασικού οι Λαρένα και Καταλά, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Τέτε. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κιτρινοπράσινων για το σημαντικό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η τεχνική ηγεσία θα κατασταλάξει στον σχηματισμό που θα εφαρμόσει και τα πρόσωπα που θα το απαρτίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ