aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολο για Γκοντάλ, αγώνα δρόμο ο Εμαέ

Δύσκολο για Γκοντάλ, αγώνα δρόμο ο Εμαέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Δευτέρας με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο, συνεχίζεται με προβλήματα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γουίλερ, ενώ θα είναι εκτός πάλι οι Ζούνιορ και Αντάμοβιτς.

Επίσης, δύσκολα θα προλάβει ο Γκοντάλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, ενώ είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Εμαέ. Αντιθέτως με τα πιο πάνω, ο Κάρλος δεν αντιμετωπίζει κάτι το ιδιαίτερο και μάλλον θα είναι «παρών» τη Δευτέρα. Σημαντική επίσης είναι η επιστροφή του Αβραάμ, ο οποίος μάλλον θα πάρει τη θέση του Γουίλερ, σαν αριστερός φουλ μπακ.

Η τελευταία νίκη επί του Απόλλωνα, το πάθος κυρίως που κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές φανέρωσε τις δυνατότητες που έκρυβαν οι περσινοί κυπελλούχοι. Για να έχει όμως μεγαλύτερη αξία η νίκη στο ντέρμπι τη Λεμεσού, επιβάλλεται να κερδίσουν και την Πάφος FC. Η συνέπεια είναι μέρος της επιτυχίας και πάνω σε αυτό δουλεύει η τεχνική ηγεσία. Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πολύ καλά ότι με ενδεχόμενη νίκη την ερχόμενη Δευτέρα, η ομάδα του θα εδραιωθεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ