aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσκολίες για το «Αλάνι», «τέλος» ο Τουρέ

Δυσκολίες για το «Αλάνι», «τέλος» ο Τουρέ

Ο Γκαστόν Σανγκόι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη χθεσινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας. Απομένουν δύο ημέρες για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ και είναι δύσκολο να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους. Ακόμα και αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμό σήμερα ή αύριο, στην πιο αισιόδοξη περίπτωση θα βρεθεί στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Κύπρου.

Ασφαλώς, ο Λιάσος Λουκά θα ήθελε να στηριχτεί στην ποιότητα και την εμπειρία του Αργεντινού, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ετοιμάζει το πλάνο για το ματς δίχως αυτόν, γνωρίζοντας πως σημασία έχουν οι παρόντες και όχι οι απόντες.

Η απουσία του Σανγκόι δεν αλλάζει τον στόχο που έχει τεθεί, να είναι ανταγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και ειδικά στο «Αμμόχωστος». Η διοίκηση ποντάρει και στη μαζική παρουσία των οπαδών της ομάδας, πρώτον για να έχουν στήριξη οι ποδοσφαιριστές και δεύτερον για να μπει χρήμα στο ταμείο του συλλόγου. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ, ο Λουκά έχει τους άλλους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Στα μετεγγραφικά η συμφωνία της Νέας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα για τον δανεισμό του Αλασταΐρ Ρέινολντς (απομένει η ανακοίνωση), θα είναι η τελευταία κίνηση των ερυθρολεύκων. Σύμφωνα με ενημέρωση από τις τάξεις τους, δεν θα αποκτήσουν και τον Μπλατί Τουρέ της Ομόνοιας και ως εκ τούτου, το ρόστερ τους έχει συμπληρωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ