aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολη νίκη για Σλοβενία που κυνηγάει την Αγγλία!

Δύσκολη νίκη για Σλοβενία που κυνηγάει την Αγγλία!

Στο κυνήγι της Αγγλίας και της πρώτης θέσης βρίσκεται η Σλοβενία! Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα (1-0) της Σλοβακίας, χάρη σε μια έμπνευση του προπονητή της που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72’ τον Κροναβέτερ και δύο λεπτά μετά σκόραρε το… χρυσό γκολ.

Το ματς ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες να σκοράρουν. Κυρίως εκφραστής των επιθέσεων των φιλοξενούμενων ήταν ο Μάρεκ Χάμσικ που είχε στο πλάι του στην επίθεση τον Ρόμπερτ Μακ, ενώ από την άλλη μεριά ο Ίλισιτς έμοιαζε να… παλεύει μόνος του με τους αμυντικούς των Σλοβάκων.

Ωστόσο, ο Σρέτσκο Κάτανετς είχε την έμπνευση στο 72’ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Κροναβέτερ και δύο λεπτά μετά δικαιώθηκε, καθώς ο άσος της Ολύμπια Λουμπλιάνας σκόραρε το νικητήριο τέρμα.

Επτάψυχη αποδείχτηκε η Σκοτία κόντρα στη Λιθουανία -στο άλλο ματς του 6ου ομίλου- και πάτησε στη δεύτερη θέση, παρέα με τη Σλοβενία. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια και μάλιστα πάγωσαν το Άπτον Παρκ στο 59’ με το γκολ του Τσέρνιχ. Οι Σκοτσέζοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και εν τέλει έφθασαν στην ισοφάριση, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’ με σκόρερ τον ΜακΚάρθουρ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

Αγγλία-Μάλτα 2-0

(29′ Στάριτζ, 38′ Άλι)

Σκοτία-Λιθουανία 1-1

(89′ ΜακΚάρθουρ / 59′ Τσέρνιχ)

Σλοβενία-Σλοβακία 1-0

(74′ Κροναβέτερ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αγγλία 6 (3-0)

2.Σκοτία 4 (6-2)

3.Σλοβενία 4 (3-2)

4.Λιθουανία 2 (3-3)

5.Σλοβακία 0 (0-2)

6.Μάλτα 0 (1-7)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Λιθουανία-Μάλτα (3/11)

Σλοβακία-Σκοτία (3/11)

Σλοβενία-Αγγλία (3/11)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ