aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσκολεύει του Αμπντελαουΐ στην Ανόρθωση

Δυσκολεύει του Αμπντελαουΐ στην Ανόρθωση

Αν και η περίπτωση του Μοσταφά Αμπντελαουί δεν έκλεισε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά στην Ανόρθωση, στην «Κυρία» κοιτάζουν πλέον και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον Active και την εκπομπή «Passing Game».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά στο οικονομικό με τον Αμπντελαουί

Ο Αμπντελαουΐ θέλει να έρθει στην Κύπρο και την Ανόρθωση, αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια, τα οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει αυτό. Πέραν από το οικονομικό στο οποίο δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόβλημα προκύπτει και με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει τοις μετρητοίς την προμήθεια που του αναλογεί.

Επίσης στην ομάδα υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα δοθεί ένα ψηλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, το οποίο θα είναι ίσως το ψηλότερο στην ομάδα, που πιθανό να διαταράξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, όπως επίσης και για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή (ο ίδιος ο Αμπντελαουί φαίνεται να προτιμά συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ