aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσκολεύει των Χέφελ και Τρουγιόλς

Δυσκολεύει των Χέφελ και Τρουγιόλς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να έχει στραμμένη την προσοχή του στους Χέφελ (φωτό) και Τρουγιόλς. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, είχαν μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2-1) και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός και από την αναμέτρηση με τον Ερμή.

Στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αν κρίνουμε από το πώς χειρίζεται τους παίκτες του ο Βάσκος τεχνικός, τότε δύσκολα θα συμπεριλάβει κάποιον στην αποστολή, ακόμη και αν κάνει δύο ή και τρεις προπονήσεις. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις ίσως να θελήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να έχει κάποιον εκ των δύο στην αποστολή του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Λογικά σήμερα αν δεν προπονηθεί κανείς τους, θα είναι οριστικά εκτός πλάνων.

Από εκεί και πέρα, απών από την αναμέτρηση με τον Ερμή στην Αρένα θα είναι ο Βανσάν Λαμπάν, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση βασικού ο Κάσες, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μπόλιεβιτς. Δεν αποκλείεται ο Ιδιάκεθ να κάνει και άλλη ή άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα για να δώσει ανάσες σε ένα-δυο παίκτες του.

Η απουσία του Γάλλου μέσου είναι σημαντική, αλλά η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι ξέρει να αναπληρώνει τα κενά που προκύπτουν. Διαθέτει βάθος και ποιότητα και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει και να διαχειρίζεται καλύτερα κάποιες απουσίες. Σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Μοϊσόφ, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Εδώ το ερωτηματικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι το σχήμα που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία. Αν θα πάει σε 4-1-4-1 ή αν θα επιλέξει το 3-5-2. Ο Βάσκος έχει δείξει ότι δεν διστάζει να κάνει αλλαγές ακόμη και κατά τη διάρκεια των αγώνων και γι’ αυτό όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ