aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολες στιγμές για Αγκόγκο: Το εγκεφαλικό επεισόδιο και η συνέχεια

Δύσκολες στιγμές για Αγκόγκο: Το εγκεφαλικό επεισόδιο και η συνέχεια

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μανουέλ «Τζούνιορ» Αγκόγκο, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ακόμα, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ του BBC σχετικά με άτομα που υπέστησαν εγκεφαλικά επεισόδια. Ο Γκανέζος πρώην διεθνής παίχτης με σπουδαία καριέρα, έζησε και ζει δύσκολες στιγμές αφού μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια, έχασε την ομιλία του, κρέμασε τα παπούτσια ενώ έχασε και αρκετούς από τους φίλους του.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει επαφή με κάποιον από τους Εσιέν, Ντρογμπά και Ετό, απάντησε πως, «τώρα κανείς δεν θέλει να κρατά επαφή μαζί μου. Όταν είχα το επεισόδιο, όλοι μου είπαν “όχι” γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω».

O ίδιος συνεχίζει να επισκέπτεται την νευρολογική κλινική, και αναφέρει: «Τώρα μαθαίνω ξανά τη γλώσσα. Μπορώ να βρω λέξεις, αλλά είμαι αγχωμένος πως μπορεί να πω τη λάθος λέξη. Συμβαίνει μερικές φορές. Το μόνο που θέλω, είναι να μιλώ ελεύθερα. Αυτό είναι όλο».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγκόγκο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα τις σεζόν 2009-11, κατέγραψε 24 συμμετοχές, πέτυχε 6 γκολ, ενώ πανηγύρισε και κύπελλο με τους κυανόλευκους, επικρατώντας 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ στον τελικό του 2010.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ