aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολες ώρες για Σοφρώνη (Αναβολή εκδήλωσης)

Δύσκολες ώρες για Σοφρώνη (Αναβολή εκδήλωσης)

Διαδοχικές ανακοινώσεις εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, με αφορμή το θάνατο της μητέρας του Σοφρώνη Αυγουστή, αλλά και την αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Κυριακής (18/12) στο Apollon Official Store.

Δύναμη και κουράγιο Σοφρώνη

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της ομάδας μας κ.Σοφρώνη Αυγουστή για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας η οποία απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (16/12) μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο”.

Δίδαξες σε όλους εμάς επαγγελματισμό

“Tις τελευταίες ημέρες δίδαξες σε όλους εμάς επαγγελματισμό, τι σημαίνει αγάπη και αφοσίωση προς την ομάδα, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Σ΄ευχαριστούμε μεγάλε Σοφρώνη Αυγουστή!”,

Αναβάλλεται…

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση της Κυριακής (18/12) στο Apollon Official Store αναβάλλεται λόγω του πένθους που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα ΛΕΜΕΣΟΥ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ