aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολα θα προλάβει ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ

Δύσκολα θα προλάβει ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ (φωτό), του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Βούλγαρος μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους κυπελλούχους στο Τσίρειο, όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Η παρουσία του αναμένεται να ξεκαθαρίσει ώς και την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν προλάβει, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Οικονομίδης.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο η αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Αγία Νάπα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Λίγο η μέρα του αγώνα, λίγο η ώρα της αναμέτρησης, καθώς και το όνομα του αντιπάλου αναμένεται να επηρεάσουν την προσέλευση του κόσμου. Αν και είναι παρακινδυνευμένο να μιλήσουμε για προβλέψεις, εκτιμάται ότι περίπου 2.000 θα είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης που θα βρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ