aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολα ο Μοϊσόφ, «τρέχει» ο Ακοράν

Δύσκολα ο Μοϊσόφ, «τρέχει» ο Ακοράν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αγιασμό και μάλιστα όσο γίνεται πιο σύντομα πρέπει να κάνουν στην ΑΕΚ με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την αρχή της σεζόν. Πότε τραυματισμοί, πότε κάρτες, πότε… ανεμοβλογιά. Το να μείνει κάποιος ποδοσφαιριστής εκτός λόγω τραυματισμού είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αν και στην ομάδα της Λάρνακας φέτος έχει παραγίνει το κακό. Το να μείνει όμως έξω λόγω ανεμοβλογιάς, αυτό το λες και κακοδαιμονία.

Ο Ντάνιελ Μοϊσόφ συνεχίζει να ταλαιπωρείται με ανεμοβλογιά με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά να είναι μακριά απ’ όλους και όλα. Ο Σκοπιανός αμυντικός δεν πατά το πόδι του στις προπονήσεις για ευνόητους λόγους και το πιο πιθανό είναι ότι θα απουσιάσει και από τον αγώνα με το Παραλίμνι. Ο Μοϊσόφ από την ημέρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του είχε συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βελτιωθεί αμυντικά η ΑΕΚ και να βρει τον δρόμο της. Η απουσία του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίστηκε από πολλούς πάρα πολύ σημαντική. Και όχι άδικα, μιας κι αν ήταν στο γήπεδο πιθανόν ένα από τα δυο τέρματα που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ να αποφευγόταν.

Άλλος ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα είναι ο Ακοράν Ρέγιες, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, μένοντας και αυτός εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Αν θα παίξει με το Παραλίμνι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Ιδιάκεθ, αν δεν είναι πανέτοιμος εννοείται πως δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, μιας και ακολουθούν πολύ πιο σημαντικά ματς στα πλέι οφ, όπου ο πολύπειρος Ισπανός εξτρέμ θα είναι πολύ πιο απαραίτητος. Άλλωστε υπάρχουν λύσεις στη συγκεκριμένη θέση. Λογικά θα είναι στην αποστολή οι Σάστρε και Ιωάννου που έμειναν εκτός από το τελευταίο ματς. Επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Ιγκόρ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του (κάρτες). Το κλίμα είναι πολύ καλό. Παρά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, οι ποδοσφαιριστές βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν μια πολύ πιο ψηλή στη βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ