aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσάρεστο Σαββατόβραδο για τη Νέα Σαλαμίνα

Δυσάρεστο Σαββατόβραδο για τη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στο πρώτο από τα δύσκολα τεστ του προγράμματός της, η Νέα Σαλαμίνα πήρε απροβίβαστο βαθμό. Όχι τόσο για την προψεσινή ήττα με 0-2 στην έδρα της επίδοξης πρωταθλήτριας ΑΕΚ, όσο για την κακή εμφάνιση. Μία ευκαιρία -όλη κι όλη- και μάλιστα, έπειτα από στατική φάση (με κεφαλιά του Γκράσι στο 46’).

Σαφέστατα, με ανάλογες παρουσίες δύσκολα θα έχει τύχη απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες που την περιμένουν: ΑΠΟΕΛ (κύπελλο, ΓΣΠ, μεθαύριο), ΑΕΛ («Αμμόχωστος», 22/1), ΑΠΟΕΛ (κύπελλο, «Αμμόχωστος», 25/1) και Ομόνοια (ΓΣΠ, 28/1).

Δεν φτάνει, όμως, ο προβληματισμός για την απόδοση της ομάδας και το πρόγραμμα-βουνό, οι ερυθρόλευκοι μετρούν και πληγές. Ο Ιβάν Τσούριουριτς αποκόμισε θλάση στον δικέφαλο και σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων.

Επίσης, ο Γκόραν Άντονιτς αποβλήθηκε προψές με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Προς το παρόν, η πυξίδα στράφηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στη Λευκωσία (19:00) για τη φάση των «16» του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ