aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσαρεστημένος ο πρόεδρος της La Liga με την δικαίωση της Σίτι

Δυσαρεστημένος ο πρόεδρος της La Liga με την δικαίωση της Σίτι

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, για την δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι στην προσφυγή της στο CAS κατά της ποινής που της είχε επιβάλει η UEFA

Μέσω των δηλώσεων που πραγματοποίησε στο «BBC Sport», ο επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε «ακατάλληλο» το CAS, για τέτοιου είδους αποφάσεις, τονίζοντας πως πρέπει να παρθούν αυστηρότερα μέτρα.

«Πρέπει να επανεκτιμήσουμε εάν το CAS είναι το κατάλληλο όργανο για να ασκήσουμε έφεση θεσμικών αποφάσεων στο ποδόσφαιρο. Η Ελβετία είναι μια χώρα με μεγάλη ιστορία διαιτησίας αλλά το CAS δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν, ο Χαβιέρ Τέμπας, τα είχε βάλει ξανά τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν -κλαμπ που ανήκουν σε άτομα με εξουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ αντίστοιχα- λέγοντας πως αυτά τα μοντέλα ομάδων είναι επιβλαβή για το ποδόσφαιρο, ζητώντας χαρακτηριστικά την τιμωρία τους για το FFP.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ