aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσαρεστημένοι με Άρσεναλ στην Σίτι, αλλά… αφήνουν Αρτέτα

Δυσαρεστημένοι με Άρσεναλ στην Σίτι, αλλά… αφήνουν Αρτέτα

Ο Μίκελ Αρτέτα φέρεται έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Άρσεναλ, καθώς λέγεται πως απομένει ένα ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο Σταν Κροένκε για να υπογράψει.

Η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τους Times, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Ισπανό άμεσο συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια για τις κινήσεις των «κανονιέρηδων», που δεν ενημέρωσαν για τις επαφές τους με τον προπονητή, αν και οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Emirates την Κυριακή.

Πάντως ανάλογη δυσφορία δεν υπάρχει προς το πρόσωπο του Αρτέτα, καθώς εκείνος ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή την διοίκηση των «πολιτών» για τις συζητήσεις που είχε. Μάλιστα η Σίτι θα κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της για τον Αρτέτα, σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει στο κλαμπ στο μέλλον. Άλλωστε αρκετοί έβλεπαν στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά κάποιοι αμφιβάλλουν αν θα παραμείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ