aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσαρέσκεια στη Νέα Σαλαμίνα: «Ανήθικα δημοσιεύματα…»

Δυσαρέσκεια στη Νέα Σαλαμίνα: «Ανήθικα δημοσιεύματα…»

Έντονος ήταν σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport (104.0) ο Δημήτρης Λάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το χρονικό σημείο που συγκεκριμένος δημοσιογράφος δημοσίευσε τα συγκεκριμένα άρθρα για το μέλλον των Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού σχετίζοντας τους με την Ανόρθωση.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας αποκάλυψε πως το συμβούλιο της ομάδας είναι έντονα προβληματισμένο και αναμένεται εντός των ημερών να ζητήσει συνάντηση με την ΕΑΚ.

Αναλυτικά: «Μας έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Δεν κάναμε αναφορά λόγω του αγώνα γιατί δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν από τον αγώνα. Πρόκειται να κάνουμε όμως τις δικές μας ενέργειες. Αυτά τα δημοσιεύματα έπρεπε να βγουν σήμερα, μας έχει ενοχλήσει η μέρα που βγήκε προς τα έξω. Ήδη το Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας ετοιμάζει επιστολή προς την ΕΑΚ ζητώντας συνάντηση. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες και έχουν δικαίωμα να υπογράψουν όπου θέλουν. Όπως κάναμε και με τον Τιάγκο το ίδιο θα κάνουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι επαγγελματίες. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν ανήθικα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ