aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυόμισι μήνες στην πρίζα!

Δυόμισι μήνες στην πρίζα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και η σκέψη τους είναι στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη το ερχόμενο Σάββατο, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος». Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σε Κύπρο και Ευρώπη, θεωρώντας σωστό να αξιοποιηθεί η διακοπή ως μια ευκαιρία για ξεκούραση.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θαυμάστηκε η προσπάθεια, η ταχύτητα και το καθαρό μυαλό της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης διαπιστώθηκε μια κούραση. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και όταν θα απαλλαγούν από τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λίγκ (κάτι που είναι το πιο πιθανό), θα συγκεντρωθούν μόνο στα ματς των εγχώριων διοργανώσεων. Προς το παρόν έχουν ακόμη την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιόν και την Έβερτον. Απέναντι στην αγγλική ομάδα θα ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή διαδρομή στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα ετοιμάσει την ομάδα του, για το πρώτο σκέλος των αγώνων, μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Μέχρι τη 17η αγωνιστική, οποία ολοκληρώνεται την 21η Δεκεμβρίου, οι κυανόλευκοι έχουν έξι παιχνίδια πρωταθλήματος συν τα δύο που απομένουν στην Ευρώπη. Το δεύτερο, πιο βαρύ και ίσως σημαντικό πρόγραμμα θα αρχίσει για τον Απόλλωνα στις 3 Ιανουαρίου με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Ιανουάριος, θα περιλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια που έχουν αναβληθεί, με την Πάφος FC (10/1), την Ομόνοια (17/1) και τον ΑΠΟΕΛ (24/1). Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσει να κάνει σωστή διαχείριση και για το πρόγραμμα προ των εορτών, που θεωρητικά είναι πιο βατό, αλλά και για εκείνο που ακολουθεί μετά τις γιορτές.

Ο Απόλλων θα χρειαστεί δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα, όχι απλά για να μην υποχωρήσει βαθμολογικά, αλλά για να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα. Αν βγει κερδισμένος τον πρώτο μήνα του 2018, θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να κόψει πρώτος το νήμα, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος του στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ