aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δύο στα δύο» για Λευκορωσία και κορυφή

«Δύο στα δύο» για Λευκορωσία και κορυφή

Η Λευκορωσία νίκησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο την Εσθονία 4-2 στο Μινσκ για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου προκριματικού ομίλου του 2022 και με το απόλυτο στο γκρουπ βρέθηκε στην κορυφή, αφήνοντας την Εσθονία χωρίς πόντο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στην προσπάθεια τους να σκοράρουν, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο 20λεπτο, με τον Σάπινεν να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 24΄για τους Εσθονούς και τον Ανίερ στο 26’ ξανά για τους φιλοξενούμενους. Όμως, στο 31’ ο δεύτερος δέχτηκε την μπαλιά του Λιλάντερ κα με πλασέ από τα δεξιά της περιοχής έκανε το 0-1. Αφού στο 43’ ο Ναούμοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, στο 45’ ο Βάστσουκ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Εμπονγκ και ο Λισάκοβιτς ευστόχησε στο πέναλτι και ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, είχαμε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Στο 55’, ο Βάστσουκ σέντραρε και ο Ασίερ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-2 για την Εσθονία. Στο 64’, ο Στάσεβιτς συνδυάστηκε με τον Κέντις και ο τελευταίος ισοφάρισε σε 2-2. Στο 77΄, αποβλήθηκε ο Αΐγκους με δεύτερη κίτρινη για τους Εσθονούς και, έτσι, φτάσαμε στην ανατροπή. Στο 81’, ο Σαβίτσκι με κεφαλιά μέσα στην περιοχή έκανε το 3-2. Στο 83’, ο Κίσλιακ εκτέλεσε φάουλ και ο Λισάκοβιτς έκανε το τελικό 4-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ