aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο που κόβουν και δύο που μοιράζουν

Δύο που κόβουν και δύο που μοιράζουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έθελξαν με την απόδοσή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (5-1), καθώς και με τη σοβαρότητά τους. Με την ίδια συνταγή θέλουν να πάνε στη Λάρνακα την ερχόμενη Κυριακή. Το ματς με την Ανόρθωση είναι άκρως σημαντικό και με διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα υποδεχθούν με άλλον αέρα τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, την επόμενη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Το τρίγωνο που έβγαζε φωτιές!

Πιο πολύ αυτό που άρεσε στους κυανόλευκους στο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους, ήταν η πολύ καλή ανάπτυξη από τη μεσαία γραμμή. Ο Άλεφ και ο Σατσέτι ήταν ανίκητοι και αποδείχθηκε πως με αυτούς τους δύο στη φαρέτρα του ο Απόλλων δύσκολα μπορεί να χάσει κάποια μάχη. Οι δύο λατινοαμερικάνοι αποτελούν το άλφα και το ωμέγα της ομάδας τους. Μαρκάρουν και κατεβάζουν με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα. Πρόκειται για δύο μονάδες με προσωπικότητα και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Διευκολύνουν αφάνταστα τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Φρέσκος, απολαυστικός, επιβλητικός ο Απόλλων

Φάνηκε και το περασμένο Σάββατο πως η κινητικότητα των δύο άνοιγε τους δρόμους για να κάνουν παιχνίδι οι Ντα Σίλβα και Παπουλής. Από τα πόδια των δύο τελευταίων άρχιζαν οι επιθέσεις, με την ΑΕΛ να μην έχει αντίδοτο. Αμφότεροι είναι αναγεννημένοι, με τον πρώτο να αλλάξει ρόλους στη διάρκεια του παιχνιδιού, πότε ως αριστερός εξτρέμ και πότε ως δεκάρι, δείχνοντας πιο ώριμος από ποτέ. Όσο για τον Ντα Σίλβα, παρουσιάζεται πιο φρέσκος στα τελευταία ματς θυμίζοντας τον καλό εαυτό του. Ο Απόλλων με την εμπειρία και την κλάση των ποδοσφαιριστών του κοιτάζει μακριά, γνωρίζοντας πως με παρόμοιες εμφανίσεις είναι δύσκολο να χάσει παρτίδες, που θα τον εκτροχιάσουν από την πορεία του. Τα τεράστια αποθέματα δυνάμεων που κρύβουν οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του, είναι οδηγοί της μεγάλης προσπάθειας, η οποία θα τερματιστεί τον Μάιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ