aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο παρόντες, δύο απόντες

Δύο παρόντες, δύο απόντες

Στο παιχνίδι με την AEK θα απουσιάσουν οι Μαγκλίτσα και Σατσέτι που συμπλήρωσαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Επανέρχονται όμως ο Πίεχ με τον Ρομπέρζ και αυτό απαλύνει κάπως το απουσιολόγιο. Πριν το παιχνίδι στη Λάρνακα, προέχει η αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Ο Απόλλων, έχει στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου και λογικό είναι να τον ενδιαφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο. Η χρησιμοποίηση του νεαρού Γιάννη Πίττα, αποδείχθηκε ωφέλιμη για τους κυανόλευκους, καθώς ο μικρός έδειξε πως είναι έτοιμος και για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα σε παιχνίδι πρωταθλήματος θα τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι απουσίες που παρατηρούνται  στην επίθεση, λόγω καρτών και τραυματισμών υποχρεώνει τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει τον Πίττα στις επιλογές του.

Η κίνηση του νεαρού ακραίου επιθετικού να τρυπώσει στη καρδιά της άμυνας  της ΑΕΛ αποδείχθηκε σωτήρια για την ομάδα του. Πήρε θέση και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ