aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο λόγοι για να… τουμπάρει τη Λιόν!

Δύο λόγοι για να… τουμπάρει τη Λιόν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα είναι περήφανοι για τις επιτυχίες τους στην Ευρώπη. Ειδικότερα η συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη σεζόν τα τελευταία πέντε χρόνια, αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Στενοχωρήθηκαν από το απρόσμενο 1-1 με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα, όμως δεν τους χάλασε και την ψυχολογία. Πήραν το μάθημα τους και συνεχίζουν.

Αύριο έχουν μπροστά τους την πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο τη Λιόν. Πρόκειται για παιχνίδι με πολλές απαιτήσεις, δυσκολίες και προκλήσεις, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα καλούνται να αποδώσουν καλή μπάλα και να βάλουν δύσκολα στους Γάλλους, με στόχο να τους κερδίσουν. Μπορεί ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε ο Απόλλων να είναι δύσκολος, όμως και στο παρελθόν οι κυανόλευκοι είχαν καταφέρει να σταθούν επάξια απέναντι σε μεγαθήρια.

Η σημασία του αυριανού αγώνα είναι τεράστια για δύο λόγους. Ο Απόλλων θέλει τη νίκη, πρώτον, για να διαλύσει τις όποιες εντυπώσεις άφησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεύτερον, για να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες μπορεί να του προκύψουν στην συνέχεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Μπορεί αυτό να μοιάζει σαν ένα μικρό θαύμα αλλά αν υπάρχουν ελπίδες θα τις κυνηγήσουν μέχρι το τέλος, έχοντας όλο τον σεβασμό προς τις πιο πλούσιες και ισχυρές ομάδες που έχει κληρωθεί. Για να γίνει πραγματικότητα αυτό βέβαια θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να κάνουν υπέρβαση των δυνατοτήτων τους και προπάντων να μην κάνουν λάθη, τα οποία οι Γάλλοι θα εκμεταλλευτούν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ολοκληρώσει απόψε την προετοιμασία της ομάδας του, με προπόνηση στο ΓΣΠ. Θα ξεκαθαρίσει αν ο Μαγκλίτσα θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι. Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Σκέμπρι, ενώ θα ξεκινήσει ο Ντα Σίλβα στον γνωστό του ρόλο και ο Μαρτίνες θα μείνει στον πάγκο. Ο Άλεφ θα πάρει θέση δίπλα από τον Σατσέτι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τον μεσοεπιθετικό ιστό θα συμπληρώσει ένας από τους Σαρδινέρο, Γιάκολις. Στην άμυνα τίποτε δεν θα αλλάξει και οι Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε και Σαντάνα θα αποτελέσουν τη φρουρά του Βάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ