aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο φορές «όχι» στον ΑΠΟΕΛ!

Δύο φορές «όχι» στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δεν ήταν μόνο ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι που εντυπωσίασε με την απόδοσή του και ξεχώρισε με την απόκρουση πέναλτι του Ντομινίκ Ντα Σίλβα στον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Ερμή, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμα ένα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας είχε την… τιμητική του.

Ο λόγος για το νεαρό Στυλιανό Κωνσταντίνου, του οποίου η απόδοση ήταν βαρόμετρο στην εντός έδρας νίκη της ομάδας Νέων (U21) της Νέας Σαλαμίνας επί του ΑΠΟΕΛ με 3-1. Ο 17χρονος (26/11/1999) κίπερ απέκρουσε δύο εκτελέσεις πέναλτι και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του.

Έτσι, για ακόμα μία φορά δικαίωσε όλους όσοι πόνταραν σε αυτόν και πιστεύουν στο ταλέντο του, αφού δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 2-3 χρόνια γίνεται λόγος για την αξία του και πως κάποια μέρα θα φτάσει ψηλά, ενώ δεν είναι τυχαίο που πλαισιώνει τους Βεσελόφσκι και Μιχαήλ στην πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, συμμετέχοντας στις προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Νεοφυτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ