aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Χάμπο

Δύο ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Χάμπο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς είναι πως στον άξονα της μεσαίας γραμμής προέκυψαν σημαντικές αποχωρήσεις και οι λύσεις που μένουν είναι αυτές των Σατσέτι, Σπόλιαριτς, Πολίτσι, Μάρκοβιτς και Παπουλή. Επέστρεψε και ο Χάμπος Κυριάκου και θα είναι πραγματικά μια σημαντική εξέλιξη εάν παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση έχει παρθεί για Χάμπο

Ο διεθνής μέσος στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε στην Εστορίλ προκάλεσε το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων και η ήδη οι Σετουμπάλ και Μαρίτιμο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιδείξει ανεπίσημο ενδιαφέρον. Αν, όμως, μείνει στον Απόλλωνα, θα βοηθήσει αφάνταστα την προσπάθεια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, αφού εκτός από μέσος ο Κυριάκου μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Κάτι ακριβώς που είχε γίνει και με τον Άλεφ.

Διαβάστε επίσης: Άλεφ: «Ο ΑΠΟΕΛ έκανε επαφές για να με αγοράσει»

Η επιστροφή του διεθνούς άσου δίνει πολλές λύσεις και θα είναι μια σπουδαία «μετεγγραφή». Στον Απόλλωνα προέχει να βρουν και το «δέκα το καλό», γιατί ναι μεν ο Παπουλής μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση αλλά όχι να μονιμοποιηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ