aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυνατός «συμπαίχτης» στο πλευρό του!

Δυνατός «συμπαίχτης» στο πλευρό του!

Ο Απόλλων παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου την ανανέωση της συνεργασίας του, για δεύτερη χρονιά, με τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.

Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Φάνος Κιννής τόνισε: «Έχουμε άψογη συνεργασία με τον Stoiximan. Μας βοηθά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι και του χρόνου η συνεργασία μας να είναι άψογη. Έκανε την καλύτερη επιλογή».

Από πλευράς της Εταιρείας ο Άγγελος Χοντουλίδης είπε: «Στεκόμαστε στο πλευρό του Απόλλωνα. Ήταν καταπληκτική η περσινή χρόνια και για τους δυο μας. Θέλουμε να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην Κύπρο. Στηρίζουμε μαζί με Απόλλωνα τον Ερυθρό Σταυρό. Θέλουμε να γίνουμε η πιο μεγάλη online εταιρία στην Κύπρο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να καλέσει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας με την Stoiximan. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε χθες στο ΓΣΠ. Ζητούμε ακόμα πιο μαζική υποστήριξη στα επόμενα παιγνίδια. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας στη Λάρνακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ