aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυνατό χαστούκι για Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δυνατό χαστούκι για Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αγνώριστη στο Σαν Σεμπαστιάν και υπέστη την δεύτερη ήττα της σεζόν από την Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) που σκόραρε δύο φορές από την λευκή βούλα.

Είναι από τις έδρες που δεν της αρέσουν. Το παλιό σπιτικό του Αντουάν Γκριεζμάν αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Γάλλο επιθετικό και για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έκανε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και ηττήθηκε καθαρά με 2-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρήκε και τα δύο της τέρματα από την λευκή βούλα!

Τα πάντα βέβαια θα μπορούσα να είναι διαφορετικά, αν ο Κέβιν Γκαμεϊρό δεν σημάδευε το δοκάρι (27’) με τους παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε πάντως να παίζουν σαν υπνωτισμένοι μακριά από τα συνηθισμένα τους στάνταρ.

Μία υπέροχη απόκρουση του Όμπλακ στέρησε το 1-0 στον Κάρλος Βέλα (34’), όμως ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην επανάληψη.

Ακόμα και οι καλύτερες αμυντικές μηχανές όπως αυτές της Ατλέτικο Μαδρίτης βραχυκυκλώνουν κάποια στιγμή. Δύο καθαρά πέναλτι στα οποία υπέπεσαν οι Γκάμπι και Κορέα, έδωσαν την ευκαιρία σε Βέλα (54’, 1-0) και Ουίλιαμ Ζοσέ (75’, 2-0) να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 στην δεύτερη φετινή ήττα των «ροχιμπλάνκος» που κινδυνεύουν πια να μείνουν στο -6 από την κορυφή σε περίπτωση νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επό της Λεγανές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ