aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυνατά για Μάιερ η Τότεναμ

Δυνατά για Μάιερ η Τότεναμ

Τον Μάξ Μάιερ της Σάλκε έχει βάλει στο μάτι η Τότεναμ, η οποία είναι έτοιμη «μπει» στο κόλπο απόκτησής του, με ενθαρρυντκό στοιχείο το γεγονός πως ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο 21χρονος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για τον λόγο που δεν ανανέωσε σε πρώτη φάση το συμβόλαιο του με τους «βασιλικούς μπλε», εκφράζοντας παράπονα για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν τον έχει βοηθήσει να εξελιχθεί.

«Απέρριψα τη πρόταση του συλλόγου, διότι νιώθω ότι δεν έχω βοηθηθεί από την ομάδα στο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου εξέλιξης», ήταν τα πρώτα λόγια του στη «Bild». 

«Το μέλλον μου είναι ορθάνοιχτο, όμως πρέπει να δούμε άμεσα τι θα συμβεί. Ποτέ δεν υποστήριξα ότι θα φύγω από τη Σάλκε το καλοκαίρι αυτό, απλά δεν ανανέωσα. Είμαι χαρούμενος εδώ», υποστήριξε εν τέλει ο Μάιερ. 

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 στην ομάδα του Γκελζενκίρχεν(έκτοτε 163 συμμετοχές, 20 τέρματα), είναι ξεκάθαρο πως θέλει να έχει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα «σπιρούνια» είναι διατεθειμένα να του προσφέρουν κάτι τέτοιο και μάλιστα ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέλει πάρα πολύ να τον φέρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Λέγεται, πως οι Λονδρέζοι είχαν καταθέσει το προηγούμενο καλοκαίρι πρόταση στη Σάλκε ύψους 42 εκατ. ευρώ, όμως δεν εισέπραξαν θετική απάντηση. Φέτος όμως, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ