aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυνατά από την αρχή…

Δυνατά από την αρχή…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, πως με λίγη προσοχή απόψε, ο Απόλλων θα «καθαρίσει» τις υποχρεώσεις του με την Ζάρια και θα αρχίσει να σκέφτεται τον επόμενό του αντίπαλο στο Γιουρόπα Λίγκ. Η εμφάνιση του πρώτου αγώνα ήταν υποδειγματική. Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και μέσα σε μισή ώρα είχαν σημειώσει τρία γκολ, τα οποία τους δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα.

Φαντάζει απίθανη η ανατροπή στο Κισινάου, όμως καλού κακού, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή  θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικοί και να μην επιτρέψουν στους Μολδαβούς να κάνουν το παιχνίδι τους. Τα πρώτα λεπτά είναι σημαντικά και συνήθως ο Απόλλωνας καταθέτει πολλές δυνάμεις στα αρχικά στάδια του αγώνα, το ίδιο θα κάνει κι απόψε. Ο στόχος θα είναι να αιφνιδιάσει και να πετύχει ένα γκολ στην έδρα της Ζάρια. Οι κυπελλούχοι από το πρώτο επίσημο τους παιχνίδι έδειξαν πως διαθέτουν ποιότητα και ουσία, στοιχεία τα οποία με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνονται. Ο Απόλλων χρονικά δεν είναι απόλυτα έτοιμος, συνεπώς το μόνο που θα επιδιώξουν με σθένος απόψε οι ποδοσφαιριστές του είναι να πάρουν το αποτέλεσμα που θα σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα προβεί σε αλλαγές, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Η πρόθεσή του είναι να ρολάρει η ενδεκάδα του και να πάει με απαιτήσεις στις αναμετρήσεις με μία από τις Σιρόκι ή Αμπερτίν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της αμυνας, οι Πέδρο (δεξιά) και Σαντάνα (αριστερά). Ο Γιούστε με τον Ρομπέρζ θα είναι οι κεντρικοί μπακ και στην μεσαία γραμμή θα “φορτώσουν” για να ελέγξουν το παιχνίδι, οι Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και Ντα Σίλβα. Ο Μάγκλιτσα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα οι Σκέμπρι – Ζελάγια.  Οι τρεις της επίθεσης και ο Ντα Σίλβα αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τους και απόψε αναμένεται πως θα βάλουν και πάλι δύσκολα στην Ζάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ