aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύναμη πυρός από τα δεξιά

Δύναμη πυρός από τα δεξιά

Τη διαφορά την κάνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Αλλά πολλές φορές μια κίνηση μπορεί να αλλάξει πολλά. Όπως για παράδειγμα, η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Σωφρόνης Αυγουστή στον Αντριάν Σαρδινέρο. Δεν ξέρουμε τι του έχει πει, όμως ο προπονητής του Απόλλωνα έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Ισπανό και αξιοποίησε τα προσόντα του.

Του μετέδωσε αυτοπεποίθηση και βλέπουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ο Σαρδινέρο ξεκινά με καταπληκτικό τρόπο τις ενέργειές του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τις ολοκληρώνει, κάτι που δεν το βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι πλέον πιο ώριμος, πιο ουσιαστικός, αλλά σε αυτό συνέτεινε και η άψογη συνεργασία που έχει με τον Πέδρο. Η δεξιά πλευρά έχει γίνει η πιο παραγωγική του Απόλλωνα και αυτό οφείλεται στον Ισπανό και τον Πορτογάλο. Δύο φρέσκα εργαλεία που συναγωνίζονται το ένα το άλλο και μαζί και τα δύο δίνουν πολλή ενέργεια και ουσία στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ