aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύναμη, ποιότητα και βάθος επίλογων

Δύναμη, ποιότητα και βάθος επίλογων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το γκολ του Σκέμπρι ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση στον Απόλλωνα σε δανέζικο έδαφος. Δεν ξεχνά όμως κανείς πως το τέρμα του Γιάννη Πίττα στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα, ήταν αυτό που ουσιαστικά κράτησε όρθιο τον Απόλλωνα.

Όλα συνηγορούν πως οι κυανόλευκοι φτιάχνουν ομάδα με όλα τα απαραίτητα συστατικά. Δύναμη, ποιότητα και βάθος επιλογών. Και μέσα από όλα αυτά που καταθέτει η φετινή ομάδα δεν χωρεί αμφιβολία πως ο φετινός Απόλλων είναι υπέρτερος από πέρσι.

Διαλύονται σιγά-σιγά οι υποψίες πως ο Γιούστε δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Βινίσιους. Ο Ισπανός τα πάει αρκετά καλά. Ούτε ο Βινίσιους πέρσι τέτοια περίοδο, δεν ήταν στο εκατόν τοις εκατόν της απόδοσής του. Ο Γιούστε παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γκιέ Γκιέ, ο Σκέμπρι την κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η θέση στο αριστερό άκρο βρήκε τον μάστορά της με τον Σαντάνα, ο οποίος θεωρείται η αποκάλυψη της φετινής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ