aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔράκοι... «έκαψαν» τη Λειψία και πάνε για πρόκριση! (vid)

Δράκοι… «έκαψαν» τη Λειψία και πάνε για πρόκριση! (vid)

Η Πόρτο νίκησε τη Λειψία 3-1 στο «Ντραγκάο» για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και την ξεπέρασε στη βαθμολογία του έβδομου ομίλου, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση και αφήνοντας τους Γερμανούς στην τρίτη θέση του γκρουπ. 

Ο Ερέρα έκανε το 1-0, ο Βέρνερ ισοφάρισε, όμως με δύο αντεπιθέσεις οι Ντάνιλο και Μάξι Περέιρα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από ένα μέτριο δεκάλεπτο, η Πόρτο άνοιξε το σκορ στο 13’, όταν, μετά από φάση διαρκείας, ο Ερέρα με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκουλάσι. Μέχρι το 30’, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν φάση μέχρι το 30’ στις δύο εστίες. Στη συνέχεια, οι Γερμανοί βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στην εστία του Κασίγιας μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι δευτεραθλητές Γερμανίας ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 48’ ο Σάμπιτζερ συνδυάστηκε με τον Βέρνερ και ο διεθνής Γερμανός επιθετικός με πλασέ έκανε το 1-1. Οι «δράκοι» βγήκαν μπροστά και, μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες, έκαμνε το 2-1 στο 62’, όταν ο Ντανίλο από το σημείο του πέναλτι με σουτ νίκησε τον Γκουλάσι, μετά την μπαλιά του Αλεξ Τέγες.

Η Λειψία προσπάθησε να απειλήσει και ο Σάμπιτζερ απείλησε στο 73’ και στο 77’ για τους φιλοξενούμενους, με τους δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν οπισθοχωρήσει και να αρκούνται στο 2-1, όπως φάνηκε και από τις αλλαγές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Έτσι, σε μία αντεπίθεση, ο Μάξι Περέιρα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1 στο 93’.

Βαθμολογία:

Μπεσίκτας 10

Πόρτο 6

Λειψία 4

Μονακό 2

ПОРТУ- ЛЕЙПЦИГ 3-1 ОБЗОР МАТЧА. ЛИГА ЧЕМПИОНОВ 01.11.2017 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ. FOOTGOL TV 1 – “Подпишись на канал” на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ