aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δώστε μου λίγο χρόνο»

«Δώστε μου λίγο χρόνο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Παράταση λίγων ημερών ζήτησε ο Πάρης Ανδρέου, μέχρι να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην προεδρία της Νέας Σαλαμίνας. Από την Αθήνα, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, ενημέρωσε ψες τηλεφωνικώς τα άλλα μέλη του συμβουλίου που συνεδρίασαν, ότι δεν καταστάλαξε ακόμη και χρειάζεται χρόνο.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν απάντησε, κρίθηκε σκόπιμο να μην οριστεί ημερομηνία για την εκλογική Γενική Συνέλευση. Απλώς, συμφωνήθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Μαΐου. Κατά πάσαν πιθανότητα, ο ορισμός ημερομηνίας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το θετικό είναι ότι οι διοικητικοί συνεργάτες του Ανδρέου πήραν την απόφαση να παραμείνουν στις επάλξεις. Επομένως, διοίκηση υπάρχει και μένει να γίνει γνωστό αν θα της ηγηθεί ο νυν πρόεδρος ή αν θα χρειαστεί να αναζητηθεί διάδοχος.

Από εκεί και πέρα, στον Active 107.4 και 102.5 μίλησε χθες ο Γιώργος Καζαμίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στον σχεδιασμό: «Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ορισμός του προϋπολογισμού και δεν είναι σωστό να κάνει προτάσεις ο τεχνικός διευθυντής (σ.σ.: Μάκης Παπαϊωάννου)».

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν χθες δελτίο Τύπου με τα αγωνιστικά νέα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό στο «Αμμόχωστος» (19:00). Στη διάθεση του Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν θα βρίσκονται λόγω καρτών οι Γιάννης Σκοπελίτης, Νταβίντε Γκράσι και Νικόλας Εγγλέζου. Εκτός πλάνου επίσης είναι και ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ