aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔολοφονική Μίλαν! (video)

Δολοφονική Μίλαν! (video)

«Σεληνιασμένη» εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της στο Europa League η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» διέλυσαν με το εκκωφαντικό 5-1 την Αούστρια, μέσα στη Βιέννη κι έστειλαν… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, «υποχρέωσαν» τους Αυστριακούς να έρθουν στην Ελλάδα σε δύο εβδομάδες –για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ- με τσακισμένη ψυχολογία!

Από νωρίς-νωρίς η ομάδα του Μοντέλα έδειξε τις διαθέσεις της. Πρέσινγκ ψηλά, κλεψίματα στο χώρο του κέντρου και… αντίο ζωή για τους γηπεδούχους. Στο 7’ ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ, προτού στη συνέχεια αναλάβει ρόλο… σερβιτόρου για τα back to back τέρματα του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος έγραψε το 0-3 στο 20’! Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μπόρκοβιτς πέτυχε το γκολ της τιμής για την Αούστρια, ωστόσο η ομάδα της Βιέννης δεν μπορούσε επ’ ουδενί να προβάλλει αντίσταση στον ιταλικό «γίγαντα».

Στο 56’ ο Αντρέ Σίλβα ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, ενώ στο 63’ ο Σούσο –που μόλις είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή- έπιασε βολίδα από μακριά, η μπάλα κόντραρε και σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα για το… τρομερό 1-5 της Μίλαν, που από ‘κει και έπειτα έριξε ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ