aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔις εξαμαρτείν, κόπωση, αλλαγές

Δις εξαμαρτείν, κόπωση, αλλαγές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεύτερη ήττα με ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων ημερών για τη Νέα Σαλαμίνα, με κοινό παρονομαστή ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα γκολ του Γιώργου Κολοκούδια. Μετά το 1–2 στο κύπελλο από τον ΑΠΟΕΛ, ήρθε προχθές το 1–3 από την ΑΕΛ.

Κυρίως με την ομάδα της Λεμεσού, ήταν ορατή διά γυμνού οφθαλμού η κόπωση των ερυθρολεύκων στο δεύτερο ημίχρονο. Γι’ αυτό και ο Στάικος Βεργέτης ετοιμάζει νέες αλλαγές στον αυριανό επαναληπτικό με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας στο «Αμμόχωστος».

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο νεοαποκτηθείς Ντουντού Λίμα (φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά απέναντι στην ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα, η αυριανή ενδεκάδα αναμένεται να θυμίζει κατά μεγάλο ποσοστό αυτήν που παρατάχθηκε στο ΓΣΠ την περασμένη Τετάρτη.

Το ευχάριστο είναι ότι πέραν της δεδομένης εδώ και καιρό απουσίας του Πεδρίτο, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Επίσης, παρά το αρνητικό προχθεσινό αποτέλεσμα, η απόσταση από την έκτη θέση έμεινε στους δύο βαθμούς, καθώς ηττήθηκε ο Ερμής από τον Απόλλωνα (0–3). Μετά το ματς κυπέλλου, η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ