aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διπλό» της Σεβίλλη με φοβερό βολέ του Κουντέ, όρθια στην Αγγλία η Κράσνονταρ

«Διπλό» της Σεβίλλη με φοβερό βολέ του Κουντέ, όρθια στην Αγγλία η Κράσνονταρ

Ανοιχτά παιχνίδια σε έναν όμιλο που όλα είχαν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική με την Τσέλσι να κατακτά την πρώτη θέση, τη Σεβίλλη τη δεύτερη και να περνούν στους «16» του Champions League, ενώ η Κράσνονταρ, που ήρθε τρίτη, συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League και η τέταρτη Ρεν ολοκληρώνει εδώ την πορεία της στην παρθενικής της εμφάνιση σε ομίλους της διοργάνωσης.

Στο Λονδίνο, οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή της μπάλας αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 24΄με συρτό σουτ του Καμπελά, την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Κρίστενσεν και να καταλήγει στην εστία της Τσέλσι . Η απάντηση της ομάδας του Λάμπαρντ ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 28΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο, στην αριστερή γωνία μετά από ανατροπή του Άμπραχαμ από τον Κάιο.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Τσέλσι πίεζαν για να πάρουν το προβάδισμα, έφτασαν πολύ κοντά στο 77΄ όταν το σουτ του Τίμα πέρασε παράλληλα με το τέρμα, ενώ στο 94΄των καθυστερήσεων κεφαλιά του Ζιρού πέρασε άουτ.

Στη Βρετάνη, η Σεβίλλη είχε ένα σχετικά εύκολο βράδυ με τους γηπεδούχους να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γκολ, ωστόσο, αυτό ήρθε για τους Ισπανούς στο 32′ με φαλτσαριστό αριστερό σουτ του Ζιλ Κουντέ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (47΄) με κεφαλιά του Εν Νεσιρί μετά από σέντρα του Τόρες από τα δεξιά.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς με τη Ρεν να πιέζει για το γκολ , και να φτάνει πολύ κοντά σε αυτό δύο φορές μεταξύ 70΄ και 75΄ αλλά η Σεβίλλη ήταν αυτή που έκανε το 0-3 με δεύτερο τέρμα του Εν Νεσίρι στο 81΄μετά από κάθετη πάσα του Ροντρίγκες. Πέντε λεπτά αργότερα μείωσαν οι Γάλλοι σε 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουτέ.


Τα αποτελέσματα του 5ου ομίλου

Τσέλσι-Κράσνονταρ
(28΄ Ζορζίνιο – 24΄ Καμπελά )
Ρεν-Σεβίλλη
(85΄Ρουτέ- 32′ Ζιλ Κουντέ, 47΄,81 Εν Νεσιρί

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 14 (14-2)
2. Σεβίλλη 13 (7-10)
3. Κρασνοντάρ 5 (6-11)
4. Ρεν 1 (3-11)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ