aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό… πρόκρισης για Λάτσιο

Διπλό… πρόκρισης για Λάτσιο

Η Λάτσιο επικράτησε της Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» με 2-0 για τον όγδοο όμιλο και πήρε προβάδισμα έναντι της αντιπάλου της, αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «λιατσιάλι» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με… άρωμα Βραζιλίας, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Λέιβα, ο Γουάλας με κεφαλιά έκανε το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό του ματς. Από το σημείο εκείνο και μετά, είχαν και το.. πάνω χέρι, αλλά και δοκάρι σε προσπάθεια του Ιμόμπιλε στο 21’! Από την άλλη, οι Μαρσεγέζοι έδειξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης, δεν βρήκε όμως και φάσεις για να πλησιάσουν τελικά στην ισοφάριση…

Στην επανάληψη, η γαλλική ομάδα μπήκε πιο δυνατά αλλά, αντί ια το 1-1, έγινε το 0-2… Όταν στο 59’ ο Ιμόμπιλε βγήκε στην κόντρα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Καϊσέδο, ο οποίο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά! Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο «δικός μας» Στρακόσια, που απεσώβησε σε δύο περιπτώσεις το γκολ, από ισάριθμες προσπάθειες του Λουίζ Γκουστάβο.

Τελικά, η Μαρσέιγ μείωσε σε 2-1, με την πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παγέ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη αλλά οι Ιταλοί «απάντησαν» με τον Μάρουλιτς, που είχε μπει σαν αλλαγή, στο 90’ και έτσι διεύρυναν το υπέρ τους αποτέλεσμα, στο τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Απόλλων Λεμεσού 2-0 (13’ Κόστιτς, 32’ Αλέρ)
Μαρσέιγ – Λάτσιο 1-3 (86’ Παγέ – 10’ Γουάλας, 59’ Καϊσέδο, 90’ Μάρουσιτς)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 9 (8-2)
2. Λάτσιο 6 (6-6)
3. Απόλλων Λεμεσού 1 (3-6)
4. Μαρσέιγ 1 (4-7)

Η επόμενη αγωνιστική:

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου
Λάτσιο – Μαρσέιγ
Aπόλλων – Άιντραχτ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ