aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό η Μπάγερν στη Ρωσία

Διπλό η Μπάγερν στη Ρωσία

Η Μπάγερν επικράτησε της Ζενίτ με 77-68 στο ντέρμπι των ουραγών της Euroleague για την 26η αγωνιστική και άφησε στην τελευταία θέση την ρωσική ομάδα. Κορυφαίος για την γερμανική ομάδα ήταν ο Γκρεγκ Μονρό που είχε 26 πόντους με 12/18 σουτ, ενώ πρόσθεσε στο ενεργητικό 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την ρωσική ομάδα ξεχώρισε ο Όστιν Χόλινς με 18 πόντους.

Οι Ρώσοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα στην εκκίνηση της αναμέτρησης, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με βραχεία κεφαλή για τους γηπεδούχους. Οι Γερμανοί ωστόσο λίγο μετά τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου πήρα το προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 36-40, έχοντας μπροστάρη τον Μονρό.

Η Μπάγερν άνοιξε την διαφορά μέχρι και τους εννέα πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, οι Ρώσοι δοκίμασαν την αντεπίθεσή τους. Το ματς στο φινάλε έγινε ντέρμπι με το σκορ στο φινάλε να βρίσκεται στο 68-68, 3:30 πριν το φινάλε, αλλά εκεί οι Γερμανοί έκαναν ένα σερί 9-0 με τον Μονρό, τον Ζίπσερ και τον Λούτσιτς να αναλαμβάνουν δράση και να καθαρίζουν το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 36-40, 54-60, 68-77

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ