aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό για Σαχτάρ, στο «Χ» Μπράγκα και Γάνδη (videos)

Διπλό για Σαχτάρ, στο «Χ» Μπράγκα και Γάνδη (videos)

Ο Σερκάν πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων, αλλά νικήθηκε στο 76ο λεπτό και Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε σημαντικό τρίποντο μέσα στην Τουρκία με 1-0 επί της Κόνιασπορ. Ισόπαλες έμειναν Μπράγκα και Γάνδη σε ένα ματς που τα πάντα κρίθηκαν στα πρώτα 25 λεπτά.

Κόνιασπορ-Σαχτάρ 0-1
(76’ Φερέιρα)

Μπράγκα – Γάνδη 1-1
(24’ Αντρέ Πίντο – 6’ Μιλίσεβιτς)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Σαχτάρ 3
Γάνδη 1
Μπράγκα 1
Κόνιασπορ 0

Η επόμενη αγωνιστική: (29/9)

Γάνδη – Κόνιασπορ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπράγκα

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΣΑΧΤΑΡ

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι Τούρκοι που είχαν και δοκάρι μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αλί Τσαμνταλί. Σταδιακά η Σαχτάρ πήρε τα ηνία του αγώνα και άρχισε να ψάχνει επιτακτικά το γκολ δίχως όμως να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα, με καλές στιγμές από τον Φρεντ στο 22′ και το 45′ από τον Ρακίτσκι στο 27′ ενώ ο Σερκάν έχει πραγματοποιήσει ωραία επέμβαση σε προσπάθεια του Στεπανένκο για να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος για τους Τούρκους στο 35′.

Δυνατή εκκίνηση από τη Σαχτάρ στην επανάληψη με τον Κοβαλένκο ύστερα από ωραία πάσα του Μπερνάρ, να βλέπει το σουτ του να εξουδετερώνεται από τον Σερκάν στο 51’. Στο 67’ νέα μεγάλη επέμβαση του Σερκάν για να κρατήσει το μηδέν, όμως δεν τα κατάφερε και στο 76ο λεπτό όταν η εξαιρετική σέντρα του Μπούτκο έβγλακε μόνο τον Φερέιρα που έκανε το 0-1.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΑΝΔΗ

Η Γάνδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους αφού κατάφερε να πάρει προβάδισμα με μία ωραία εκτέλεση φάουλ στο 6ο λεπτό από τον Μιλίσεβιτς, για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Από στημένη φάση όμως ήρθε και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, αφού τέσσερις παίκτες είναι ξεμαρκάριστοι και ο Αντρέ Πίντο απλά γονατίζει για να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων. Ο Μπάκιτς και ο Μάουρο στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους έχασαν καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα η γηπεδούχος.

Η Γάνδη είχε την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη με το σουτ του Περμπέ να εξουδετερώνεται από τον Ματέους. Στο 66′ η Μπράγκα έχει σημαντική ευκαιρία με τον Μπάκιτς να σημαδεύει το δοκάρι για ν΄ακολουθήσει ένα καλό πεντάλεπτο για τη Γάνδη που είχε τέσσερις τελικές από το 71′ μέχρι το 75′, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ