aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διπλό» για πολλούς λόγους

«Διπλό» για πολλούς λόγους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει στο μυαλό της ΑΕΚ, πέρα από τη νίκη, απόψε απέναντι στη Δόξα. Και οι λόγοι που θέλει να πάρει το τρίποντο είναι πολλοί και σημαντικοί. Αρχικά θέλει να βάλει τέλος στα οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει στο ντεμπούτο του να πανηγυρίσει νίκη και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να τεθεί σε μπελάδες η είσοδος της ομάδας του στην πρώτη εξάδα.

Ο Βάσκος προπονητής δεν θα έχει τα μαζεμένα προβλήματα των προηγούμενων αγωνιστικών, όμως θα έχει παίκτες οι οποίοι δεν θα είναι 100% έτοιμοι και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσει να διαχειριστεί όσο το δυνατόν πιο σωστά. Εκτός πλάνου είναι οι Τολεμές και Γιάννου, ενώ οι Τρουγιόλς, Σάστρε, Ιωάννου, Αντωνιάδης και Γκονθάλεθ ανέβασαν ρυθμό και κάποιοι από αυτούς ίσως αγωνιστούν απόψε.

Ο Ιδιάκεθ συνηθίζει να παρατάσσει τριάδα στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται πως το ίδιο θα πράξει και τώρα. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο και η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά, Μοϊσόφ και Μίκελ ή Τρουγιόλς. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σάστρε, Χέφελ και Λαρένα, στα «φτερά» οι Τέτε και Ακοράν, ενώ στην κορυφή θα είναι οι Τρισκόφσκι και Ακίνο. Ο Σκοπιανός έχει παίξει αρκετές φορές στην κορυφή της επίθεσης στο παρελθόν και έχει τα φόντα να ανταποκριθεί. Αυτό είναι το επικρατέστερο σχήμα. Από εκεί και πέρα, αν ο Ιδιάκεθ κρίνει πως ο Ιγκόρ είναι έτοιμος δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Ιωάννου, Ρουσιάς, Κάσες, Ασούμπρε και Γκαρσία.

Επιλογές υπάρχουν και κάποιες από τις αποφάσεις του Ιδιάκεθ θα παρθούν και από την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Ιδιάκεθ αρέσκεται σε παιχνίδι κατοχής και αυτό είναι που ζητά από τους παίκτες του, όπως και η καλή κυκλοφορία της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ