aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό γαλαζοκίτρινο μετεγγραφικό χτύπημα!

Διπλό γαλαζοκίτρινο μετεγγραφικό χτύπημα!

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση της διοίκησης να παραδώσει και άλλα εφόδια στο «οπλοστάσιο» του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ακόμη και αν δεν προχωρήσει στην Ευρώπη, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στο πρωτάθλημα με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Τιάγκο Λεόνσο και τον 23χρονο Πορτογάλο μέσο Λεάντρο Σίλβα.

O πρώτος έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΛ για τριετή συνεργασία, χωρίς όμως για την ώρα να έχει ανακοινωθεί. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη Βέντισελ Δανίας από τον Ιανουάριο του 2016, μετρώντας 45 συμμετοχές και 14 γκολ. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε στη Λαντεαζένσε και στη Νόβο Αμβούργο. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σάντα Κλάρα (34 συμμετοχές, 4 γκολ). Την επόμενη σεζόν πήρε μετεγγραφή στη Λεϊσόες (18 συμμετοχές, 4 γκολ) και το καλοκαίρι του 2015 στη Φαρένσε (21 συμμετοχές, τρία γκολ).

O Σίλβα, ανήκε στην Πόρτο, πέρασε τα τελευταία χρόνια ως δανεικός σε Πάσος Φερέιρα και Ακαδέμικα (δύο θητείες). Την περσινή σεζόν την πέρασε από μισή σε κάθε ομάδα και έπαιξε συνολικά σε 26 αγώνες (7 στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και 19 στη δεύτερη). Η μετεγγραφή του Σίλβα ανακοινώθηκε ήδη μέσω Instagram από τον μάνατζέρ του.

Εφόσον οριστικοποιηθούν και επίσημα οι μετεγγραφές των δύο ποδοσφαιριστών, ο αριθμός των ξένων/κοινοτικών θα φθάσει τους 16. Συνεπώς θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ, κάτι που ίσως το όνομά του γνωστοποιηθεί την επομένη του πρώτου αγώνα με την Αούστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ