aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο στον Απόλλωνα

Διπλό ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το διπλό μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» θα κυνηγήσει ο Απόλλωνας, γεγονός που θα του επιτρέψει να κοιτάξει το μέλλον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του σημερινού αγώνα, όπως και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, όμως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Όχι μόνο για να αρχίσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στον νέο χρόνο αλλά και για να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν μια θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχοντας το πρόσταγμα, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει το ρόστερ για να «χτυπήσει» το παιχνίδι και να επιστρέψει η ομάδα του στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς. Ο νεαρός προπονητής, που έχει περισσότερες επιλογές απ’ ό,τι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έχει λάβει την απόφασή του για το ποιοι ένδεκα θα πατήσουν πρώτοι τον χλοοτάπητα του «ΑΕΚ Αρένα» και την τακτική στην οποία θα στηριχθεί η ομάδα, με την προσδοκία ότι θα αποδώσει και θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στην επιτυχία.

Σε καμιά περίπτωση οι κυανόλευκοι δεν θα παρουσιαστούν έχοντας παθητικό ρόλο. Ναι μεν θα είναι θετικό να μη χάσουν αλλά ξέρουν και τα οφέλη που θα έχουν σε περίπτωση που κερδίσουν. Υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη για τη νίκη, που θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Η συγκέντρωση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για επίτευξη του στόχου, κυρίως μεσοαμυντικά, έχοντας ως στόχο να μην επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να κάνει το παιχνίδι του. Παράλληλα οι επιθετικοί θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί, να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Έτοιμες λύσεις για όλες τις θέσεις

Υπάρχουν ένα-δυο ερωτηματικά για τα πρόσωπα που θα παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα ο Σωφρόνης Αυγουστή, όμως το σίγουρο είναι πως έχει έτοιμες λύσεις για όλες τις θέσεις. Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Βάλε. Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Στυλιανού και Γκόμες και κεντρικό δίδυμο οι Βινίσιους και Αγγελή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Σατσέτι και Ντα Σίλβα και ως ακραίοι χαφ ο Μπεντόγια ή ο Κυριάκου και Παπουλής. Πίεχ και Μαγκλίτσα αναμένεται να αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο, εκτός κι αν προτιμηθεί ένας εκ των δύο και πάρει θέση ο Πέδρο και διαφοροποιηθεί το σχήμα σε 4-2-3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ